Fietsenstalling Belgisch Park

Fietsenstalling Belgisch Park
Bosschestraat 58, 2587 HG Den Haag, T 06-10939750
Plaatsen
Fiets
Scooter
Motor
Bakfiets
Scootmobiel
Capaciteit
95
-
-
-
-
Beschikbaar
-VOL-
-
-
-
-
KOSTEN
BIJZONDERHEDEN
De kosten bedragen per fietsplaats €10,00 per maand, zowel onder als boven. Borg voor de key-tag (toegangssleutel) bedraagt € 25,-. De nummerpenning aan de fiets is gratis. Bij verlies van de penning betaald u €10,00. De huur dient per kwartaal vooraf betaald te worden. Het opzeggen van de stallingsplaats dient per kwartaal te gebeuren en tevens vóór de eerste van de maand. Bij een huurachterstand van meer dan 2 maanden vervalt het recht op de stallingsplaats. Voor meer informatie: www.fietsenstallingbelgischpark.nl
De fietsenstalling is voorzien van oplaadpunten voor elektrische fietsen en camerabewaking buiten en binnen.
OPMERKINGEN
De stalling is 24 uur bereikbaar en is afgesloten met een elektronisch slot. De stalling bestaat uit fietsrekken onder en boven. Fietsenstalling Belgisch Park kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, beschadigingen of brand.

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor deze stalling, vul dan hier uw gegevens in. U dient zich per stalling van uw voorkeur apart in te schrijven.


Inschrijven

Wachtlijst

Het inschrijven op de wachtlijst schept geen verplichting. Wij houden u maandelijks op de hoogte van de ontwikkelingen bij verschillende stallingen, dus ook de nog nieuw te bouwen stallingen. De stallinghouders kunnen zelf bepalen of u op basis van uw postcode en voertuig past binnen de stalling. Zij nemen contact met u op.

Wachtlijst