Begoniastraat

Begoniastraat
Begoniastraat 246a - 248, 2565 SV Den Haag, T 06-47772977
Plaatsen
Fiets
Scooter
Motor
Bakfiets
Scootmobiel
Capaciteit
70
2
10
-
-
Beschikbaar
1
-VOL-
1
-
-
KOSTEN
BIJZONDERHEDEN
Het stallen van een fiets kost € 12.50,- per maand Borg voor de Keytag is € 25.00,- het stallen van een elektrische fiets kost € 15.00,- dit is inclusief het gebruik van stroom. Borg voor de Keytag is € 25.00,- Het stallen van een scooter kost € 25.00,- per maand Borg Keytag € 25.00,- Het stallen van een motor kost € 47.50,- per maand Borg voor de keytag is € 47.50,-
De stalling is in 2015 vergroot en geheel opgeknapt in samenwerking met de gemeente Den Haag. Er zijn o.a elektrische oplaadpunten voor fietsen, scooters en motoren en er is 7 x 24 uur,s camerabewaking waarvan de beelden worden opgeslagen !! De feestelijke opening was in November 2015 door de wethouder van Den Haag.
OPMERKINGEN
Het stallen van u fiets , scooter en/of motor in de stalling is geheel voor eigen risico !! De beheerder/eigenaar is niet aansprakelijk voor schade,verlies en/of diefstal van een in de stalling geparkeerd voertuig. Indien u dit wenst kunt u hiervoor zelf een verzekering afsluiten !! De betalingen voor fietsen kunnen uitsluitend per kwartaal worden voldaan !! Het opzegtermijn voor fietsen is een ook een kwartaal !! Legitimatie verplicht !!

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor deze stalling, vul dan hier uw gegevens in. U dient zich per stalling van uw voorkeur apart in te schrijven.


Inschrijven

Wachtlijst

Het inschrijven op de wachtlijst schept geen verplichting. Wij houden u maandelijks op de hoogte van de ontwikkelingen bij verschillende stallingen, dus ook de nog nieuw te bouwen stallingen. De stallinghouders kunnen zelf bepalen of u op basis van uw postcode en voertuig past binnen de stalling. Zij nemen contact met u op.

Wachtlijst